Sans nom-4.png
3.png

SYSTEEM VAN NAVULBARE PRODUCTEN

Met ons navulsysteem kunt u genieten van een professioneel kwaliteitsproduct dat in België is ontwikkeld en geproduceerd, terwijl de container onbeperkt kan worden hergebruikt.

De fles is gemaakt van gerecycleerd en recyclebaar plastic. Met elke navulling bespaart u onze planeet een extra fles om te produceren, te recyclen en te vervoeren.

Samen, producenten en gebruikers, kunnen we zo onze actieve en dagelijkse bijdrage leveren aan de collectieve inspanningen van de hele bevolking van alle landen op onze planeet.

... en alle kleine stappen tellen mee.

3.png

Onze nieuwe Kursaal micellar shampoos zorgen voor zachte reiniging. Ze zijn geformuleerd om de zuiverste mogelijk wassystemen te bieden, zonder laureth sulfaat, parabenen of siliconen. Voedingskleurstoffen worden in kleine concentraties gebruikt om U gemakkelijker in de salon te helpen verschillende soorten shampoos te onderscheiden. Voor degenen die parfums en kleurstoffen liever volledig willen vermijden, is er ook een "neutrale" formule, zonder parfum of kleurstoffen.

SHAMPOO

Normaal Haar 1 Shampoo Micellar Peer

Droog Haar 2 Shampoo Micellar Nutri

CONDITIONER

Droog Haar 3 Kruidenbalsem

Kursaal Kruidenbalsem vergemakkelijkt het ontwarren en maakt het haar soepel en zacht. Geeft het haar levenskracht dankzij de aanwezige plantenextracten (berk, netel, hop, rozemarijn).

 
3.png

DE PRIJZEN

De display unit met de bidons wordt gratis ter beschikking gesteld. Uw kostprijs is daarom beperkt aan de 5 Liters bidons om de tanks op te laden.

SHAMPOO MICELLAR PEER (REF. K.01210)

20,45 €* / 5 Lit (1.02€ per navulling)

SHAMPOO MICELLAR NUTRI (REF. K.01208)

20,45 €* / 5 Lit (soit 1.02€ per navulling)

KRUIDENBALSEM (REF. K.00083)

43,80 €* / 5 Lit (soit 2.19€ per navulling)